Kubraylvc zlemceylan veeee bingooooo Allahım nasıl sevindim nasıl gözün aydın canım bende 26 ile öğrendim çok çok mutlu oldum
Ebaki zlemceylan çok çok cok gözün aydın kuzum sağlıkla ilerler inşallah 🤲darısı keseyi bebeği kalp atışını duymama artık 🤲🤲
Melike3506 zlemceylan sabahtan beri kaç defa buraya girdim güncelledin mi diye ☺ aşırı mutlu oldum. İnşallah sağlıklı ilerler. Allah kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻❤
Tugceozturkk zlemceylan ay cok sevindim cok sukur umarim guzel artislar olur tutunur rabbim sana bagislasin AMIN ❤️🥹🙏
zlemceylan Kubraylvc o kadar mutlu oldum ki anlatamam 🙈🙈 çok çok düşük değerle bu kadar testin koyu çıkması gerçekten 🥰🥰 ayy çok çok teşekkür ederimmm
Kubraylvc zlemceylan çok çok gözün aydın kuzum bu ay çok içime doğmuştu Rabbim nasip etti Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 2 gün sonra testi tekrarlamayı unutma
eliff__ zlemceylan uzun zamandır takip ediyorum sağlıkla sıhhatli yarabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲
zlemceylan Kubraylvc amiinnn amiiinn o kadar istikrarlı ve içten bir şekilde bıkmadan sordun ki 🥰🥰 çok çok teşekkür ederim evet 2 günde bir sağlık ocağında kontrol edeceğim ❤️
zlemceylan eliff__ amiiinn canım benim çok çok teşekkür ederimm 🥹🥹 Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🥰