Gizem_Oguz DidemEruncu 7+5 günlükken gitmiştim ben keseyide gördü doktor kalp atışlarınıda duymuştum ultrasona bakıp kaç haftalık olduğunu doktor söylemişti bana 1 hafta daha durup tekrar git inşallah duyarsın canım
Zeyneptuna canım kese goründüyse telas etme gec dollėnmedir haftaya gittiginde duyarsin insallh kalp atisini ..Allahım isteyen herkeze nasip etsin...
DidemEruncu Zeyneptuna kese de var yolk sac kesesı de .embrıyo da cok küçük oluşmuş fakat kalp atışını daha duyamadk .yarın yıne gıdecm bakalm inş hayrlısı olur
Yilmazfatma DidemEruncu 4,5 haftalikti doktor iki hafta sonra gel dedi 6,5 haftalikken duydum ama adet hesabına göre 7,5falandi geriden geliyordu
Kbra7777 Ben 9 haftaya kadar bekledim Zaten bebk gelişimi 6 haftalıkdı değişmedi hiç 2 gün önce kürtaj oldum seni korkutmak istemem ama 10.haftadan snra zehirleyebilir diye biliyorum
01Adana Ben ilk doktor kontrolume gittim de 11haftalik 6 gunluktu kalp atışını duyabilitmiyim dedim doktor ben canlanmayan bebeğin kalp atışı dinleyemem dedi bebek bu haftada anne karnında canlı degil mi