Beyazmelekkk Gebeliği olanlar bebeğinizi ne zaman hissetmeye basladiniz ben hala hissetmedim tedirgin oldum 1 haftadır aslında geçenlerde birseyler hissettim bir kaç gün ama 1 haftadır hicbisey hissetmiyorum. Belirtim de yok öyle . 17+2 sata göre şuan. Ama bebek usgde 4 gün geride geliyordu en son . Yani tedirgin oldum ya kalbi durduysa haberim yoksa vs herşey aklıma geliyor paranoyak oldum artık. Normal mi geçen hafta hissedip şuanda bişey hissetmemek ?
Elfelf475 Beyazmelekkk 20 haftalara kadar bir düzeni olmaması normal. Ben zayıfım mesela 16 hissettim birkaç kez. Ama düzene girmesi ben 18 haftadan sonra oldu. Hatta onda bile günde bir iki kendi. Şimdi 21 haftayım ancak şimdi günde 5 kere falan düzenli hissediyorum.
daimagulumse- Beyazmelekkk 19. hafta gibi tamam bu bebiş hareketleri diyebildim. endişelenme bence :)
DilekBodurr Beyazmelekkk 16. Haftada minik pıtlarla hissettim. Endişelenmeyin 20 ye kadar hissedersiniz bence
Gmzeincbyasln Benimde 2 gebeliğim ve bende 17+2 hiç bişey hissetmiyorum erkek bebeğim bide bende de bi belirti yok bende senin gibiyim şuan 🥺🥺🥺
Beyazmelekkk Gmzeincbyasln bana da erkek denildi gecenlerde hissettim de şimdi bişey olmayınca insan tedirgin oluyor neden hissetmiyorum diye .
Beyazmelekkk Elfelf475 o zaman 2-3 haftamız daha var demek ki normal yani Allah korusun bişey olsa heralde kanama vs olurdu demi
Gmzeincbyasln Beyazmelekkk aynen bende hissediyordum arada minik dokunmalat şuan hissetmiyorum dediğiniz gibi insan korkuyor 🙈
Elfelf475 Beyazmelekkk yani ben bu haftalarda ilk oğlumda hiç yaşamadım. 8 ve 10 haftadayken kanama olmuştu o ağrı da yapar. Ama bu haftalarda Allah korusun bir şey olsa kramp girmesi ani ağrılar olur diye düşünüyorum
Beyazmelekkk Iraz vardı baya Bir kızım var hatta onda bu kadar bulamamıştı. Bunda tiksinme bulantı oluyordu 3-5 nadir kusma oldu ama
Iraz Beyazmelekkk ha anladım ay ne güzel Allah’ım ikisinden de tatirmis sana hayırla sağlıkla kucakla inşallah 🌸
KurabiyeninAnnesi123 Beyazmelekkk ilki 16 2. 17 de hissettm bebek ne zaman hissettirirse o zaman hissediliyor 2.3 gebelikte erken hissediliyor diye birsey yk cnm 3. Hamile olup 24 de hissedenimiz de vr😊
Beyazmelekkk Elfelf475 umarım bişey yoktur canım çok sağol . Kontrolende yeni gittim de . 3 hafta var daha bakalim