anneolmayolunda59 zlemceylan alttaki de bu sabah yaptım ama bişey çıkmadı bilmiyorum ya sinirlerimi bozuyo bu testler
NNurBzk anneolmayolunda59 freely marka bende bi defa denediğimde böyle çıkmıştı yanıltabiliyor regl geçmesini bekle istersen
Satisati Kuruma çizgisi üstünden birkaç saat geçince bu şekilde oluyor emin olmak için kan verin testle ile vaktinizi boşa harcayıp strese girmeyin
anneolmayolunda59 momBg 24 Eylül Salı günü sabah yumurtam çatlamıştı doktor kontrolüne gittiğimde 12 gün oldu işte canım
anneolmayolunda59 petronix kız eğer gerçekten hamileysem dile benden ne dilersen kız ay keşke ama bu sabah yaptığım çıkmadı Allahım dua et nolur olmuş olsun 😘🙏
petronix anneolmayolunda59 Daha yenidir canım inşallah hamilesin kan veremez misin acilden 2_3 saate cıkıyor bende dun pazartesini bekleyemeyip acile gittim pazarteside sağlık ocağına gtcem yükselmiş mi diye
anneolmayolunda59 -guzelanne1 bende ona şaşırdım canım 4 gibi yaptım gece kalkıp baktığımda böyleydi bende çok şaşırdım
anneolmayolunda59 Humannrle iki çizgi olan freely erken gebelik testi canım diğeri markasını unuttum strip gebelik testi olarak geçiyomuş
Humannrle anneolmayolunda59 yani belki yeniyse erken gebelik testinde çıkmıştır sen yine yarım sabah erken gebelik testi yap canım
Humannrle anneolmayolunda59 off benim kafam da karma karışık vallahi 😔 döngünün 24. Günü kan verdim 1.20 çıktı döngünün 37. Günü strıp test yaptım negatif çıktı bugün döngünün 39. Günündeyim hala adet olmadım ve ben en geç 39. Günü muhakkak olurum akşama veya yarın sabaha olmazsam bende pazartesi kan veririm inşallah bebeklerimiz bizimledir 🤲