bereninannesi__ Değerim 21 çıkmış. Beta henüz girilmemiş sisteme. Hamilelikte crp yükseliyormuş. Sizlerde nasıldı. Yüksek olması belirti midir
minnosbirkiz bereninannesi__ kim dedi hamilelikte crp yükseldiğini 🥲 çünkü hamilelikte hiç istenilmeyen bişey, düşük ve erken doğuma yol açıyor. Vücudunuzda enfeksiyon var, beta sonucu sonrası uygun bi antibiyotik verilir
Nura1997 bereninannesi__ cok az yukseklik normal kabul edilir hamilelikte. Ama sizde yuksekmis yanj hamilelik alakali bisey degil. Eger hamilelik varsa da mutlaka tedavi gorun.
Adenmom_ bereninannesi__ crp enfeksiyonu gösteren değer gebelikle bir ilgisi olduğunu ilk defa duyuyorum
bereninannesi__ minnosbirkiz Şuan ağır bir grip geçiriyorum zaten netten bakarken gebelikte yükseltir yazıyordu hastane sitesinde ama benimki fazla yüksek onu da anladım
minnosbirkiz bereninannesi__ evet gripte yükseliyor, benimde 30 çıktı değerim 🥲 ama gebelikle ilgisi yok maalesef, eğer varsada biran önce tedavi edilmeli, hiç iyi bişey değil
Merve-metin bereninannesi__ crpnin hamilelikle alakası yok vücudunuzda yüksek derece de enfeksiyon var eğer hamilelik şüpheniz varsa test yapıp tedaviye başlayın biran önce hamilelikte enfeksiyon tehlikeli bir durum