Merhaba bende Mayıs’ta bebeğimi kaybettim normal kontrole gittim ve Dr um 1 yada 2 gündür kalbi durmuş dedi 17 haftaliktik bizde çok zor bir durum Allah dayanma gücü versin ,dil altı ve vajinal yoldan hap verdiler önce tabi benim ilki sezeryan olduğu için Dr kasilmalarin rahmine zarar vermemesi için yavaş yavas ilerleyeceğiz dedi yatış verilmisti ,2 gün dil altı ve alttan verilen haplar ile sancı çektim dayanilmayacak gibi değildi ama acikligim olmuyordu , sonra başka bir işlem daha yapıldı acilmam olsun diye ,2. Günün akşamı gece damardan suni sancida başlandı o zaman çok kötüydü ,çünkü suni sanciyi ilk bebeğimde almıştım normal doğum gibi sancı çektim ben çok kötü olunca kestiler ilacı bir kaç saat sonra sonra kendi sancilarim devam etti sabah Dr um açıklığın yeterli olduğunu söyledi bebek gelmediği için uyutup kendilerinin alacağını söyledi öylede yaptılar uyandığımda bebeğim alınmıştı. Çok zor bir durum sonrası lohusalık oluyor ,herkesin hikayesi bir olmuyor belki sizin daha çabuk gelir daha az acı cekersiniz kişiden kişiye değişir bu Allah sabır versin