BehiyeGrel Boğaz’da batma acıma yutkunurken zorlanma yaşıyanlar var mı? Hasta olmak istemiyorum 😭😔😔 Ne yapmalıyım 🥺
Denizrabia BehiyeGrel ballı nane limon deneyin isterseniz ama öncesinde balı bir tatlı kaşığı yiyin şade olarak ve birde nar sosu değilde nar ekşisi varsa oda Boğaz ağrısına iyi geliyor eğer yoksa yatmadan önce nar yitin ve su başka biley yemeden yatın inşallah iyi gelir
Denizrabia BehiyeGrel bende çünkü çok yaşadım ama ilaçsız atlattım şükür Allah şifa versin bana faydası oldu bunların zararlı da değiller zaten nar eşkisini Gargara gibi için o zaman daha iyi olur inşallah
BehiyeGrel Denizrabia Şuan bi ballı süt yaptım bal yedim akşama doğru dediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim allah herkese şifa versin🤲
Denizrabia 23Zumra aç karnına ilk onu içiyor musunuz uykudan uyanınca hani daha kötü oluyor ya ilk onu için gece uyanırsanız bal yiyin ara ara sanırım vücut birazda hamilelikte yoruluyor ondanda çok sık yaşanıyor ağız yaraları falan da çok oluyor
23Zumra Denizrabia ya evet ac karinla iciyordum ama gecmek bilmiyor bir turlu bal ile aram hic yok ama onuda deniyecem ❤