Seymabalkara Son 100 günümüz kaldı… Sonra da plaka saymaya başlarımm🩷 Ocak anneleri bebişleriniz nasıl? Cinsiyetiniz ne?
Alya-veanne Seymabalkara 27 haftalığız son 90 gün . Acaba ben Ocak annesi miyim aralık sonu annesi miyim çözemedim . Kızım geliyor İnşallah 😊 31.12 yazıyor tahmini doğum gününe 😂
servansmom Seymabalkara sizde aynı şekilde sağlıkla kavuşun inşallah♥️ kesinlikle katılıyorum zaman asla geçmiyoorr.. şikayetleriniz var mı acaba
Seymabalkara servansmom bel, sırt ve karın ağrısı var. Bir de yemeklerden sonra karnım aşırı geriliyor. Hatta çatlaklarim oluştu. Sizin var mı şikayetleriniz?
Seymabalkara Alya-veanne yaa sizinki daha heyecanlı ama yılbaşında doğmasınlar. O gün veya gece her yer tatil ve ortalık karışık oluyor 🥲😅
2bebekanne Alya-veanne Bende öyleyim şuan 26+6 günlüğüz ikinci gebeliğim kızım oluyor🌸 ve sezeryan olacağım o yüzden bende çözemedim aralık sonu mu ocak başı mı 5 ocak gözüküyor ama burdan okuduğum kadarıyla ikinci sezeryan 40 haftayı bulmuyor 38 haftalıkken falan alıyorlarmış umarım bebeğimin gelişimi güzel giderde 38 de alır yoksa durum vahim🥹
happyprincess_06 2bebekanne bende 26 ve planlı sezaryen doktor öyle olunca 20-25 arası alırız demişti bi problem olmazsa. Siz yine hazırlıklı olun 🌸
2bebekanne happyprincess_06 İnşallah canım herşeyim hazır bi hastane çantası kaldı onuda yapacağım kafam rahat etsin çünkü sürekli hastanedeyim bulantı kusma yüzünden eve girmeye vaktim olmuyor hastaneye gidip gelmekten. Son ay inşallah bir şey çıkmazsa büyük temizliğimide yaparım doğuma giderim😊
mervedmrcn Seymabalkara bizimde 114 gün gözüküyor ama o kadar beklemez herhalde doktorum sezaryen olucam çünkü😄 kızım olacak inşallah çok hareketli, çoğu geceler tekmeleriyle uyutmuyor 😂
happyprincess_06 2bebekanne evet bende siz gbi hereeyim hazır ettim, bi yıkayıp ütü yapıcam zaman azaldikca insan hem sabirsizlaniyor hem heycanlaniyor. İnşallah saglikla, zamanında kucağımıza almak nasip olur.🤗