Masal-anne Gebelik testimi yapıp 30 sn sonra bakmadım sonra biraz zaman geçti tuvalete gidince bi baktım belli belirsiz bir çizgi var sizde gördünüzmü hemen ekliyorum fotoğrafı
Beril16 Masal-anne Şüpheli durum. Bence yüzde 70 var gibi. 2 gün sonra testi tekrarlayın. Allah gönlünüzden geçenleri versin 🥰 Umarım pozitif çıkar ❤️
_Nohut_ Ne kadar süre sonra baktınız ? Kuruma çizgiside olabilir, Sabah tekrar bi test yapın bence, Allah gönlünüze göre versin inşAllah 🤲🏼
Masal-anne _Nohut_ belki bir kaç saat olmuştur ama her testimde ertesi gün bile baksam böyle hayali bir çizgi bile olmazdı çok umutlandım allah yardımcımız olsun tüm gönlünden isteyenlerin
Duyguceren Sabah tekrarla canım kuruma çizgisi olduğunu sanmıyorum daha koyu çıkardı bu çok silik . Sabah 5 dk kadar bekle başında
Duyguceren Masal-anne bende öyle düşünüyorum sen sabah gene tekrarla bakalım sonucu da haber et mutlaka
Masal-anne Kızlar bide bugün kasığımda aşırı batma zonklama var gögüslerim de çok şiş ve acıyor Takvime göre ön görülen adet tarihim 26 ekim Ne diyorsunuz hamile olma şansım varmı
Sna1244 Masal-anne eğer geçen aydan hamile kaldıysan olabilir ama onun dışında Ekim yumurtlamasını daha yemi görüyorsundur muhtemelen ama geçen aydan da olsa çizgi daha belirgin olurdu diye düşünüyorum rabbim hayırlısını versin inşallah vardır ama 🌸