Tomucuk12 Ah arkadaslar annelık delılıkmıs.. yasadıgım tum rısklerden sonra bu haftaya gelebılmeme nasıl sasıyorum anlatamam… Rabbım herkesin sağlıkla sıhhatle kucağına almasını nasip etsin
Rabiamina Tomucuk12 inşallah vakti saati gelince doğar. Erken doğum riski bebeği de bizi de olumsuz etkiliyor ne yazık ki
YETM3009 Tomucuk12 bu postu gorunce o kadar duygulandım ki. Rabbim nolur bana da ve bu durumu yaşayan herkese sağ salim bu günleri göstersin. İnşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla bebegimizi kucağımıza alırız. Çok duyguluyum suannnn 🥹
Serifeknc Tomucuk12 aynı şekilde 28 i görür müyüm Allah’ım derken çok şükür 31 e girdik inşallah ileri haftaları da görürüz
Miniss24 Bende aynı duyguları yaşıyorum 28 i görebileyim diye dua ederken bugün 31+4 olduk Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım 💜💜
susam_18 Tomucuk12 bende 28.haftaya gircem bana da nasip etsin 30′ ları 31′leri 40′ları.🙂🤲🏻 Yata yata geçmiyorda zaman.
Tomucuk12 susam_18 O kadar haklısın ki ben de geçmez diyordum çünkü 15 16. haftadan beri evdeyim Allah’ım sabrını veriyor
Sema_nur60 Tomucuk12 canım benim maşallah konrtrole gittin mi hiç ne durumda bebek kac kilo tahmini doğumvs dedi mi