Lfc Kızlar adet geçikmem vardı ve ilk ay doktor letu verdi 5 gün kullan 10.gün gel dedi gittim yumurtalıklarımın büyüdüğünü söyledi ogün bana çatlatma iğnesi yaptı. Ben bu ay 1 gün etken oldum yine doktora gittim ve aynı aşamaları yapacağımızı söyledi sizce bu ay hamile kalırmıyım
Bebekburcu Lfc benim de pcosum vardı, kadın doğum doktoru folik asit verdi onu kullandım ve Nisan ayında diyetisyene gittim 3 ay sonra hamile kaldım kilo ve beslenme de önemli, şu an 11+5 deyim
Mrs_Demir Lfc bendede vardı polikistik over evlendiğimde eşimle çocuk istiyoduk zaten bideok adet ağrım var diye doktora gittim folik asit verdi kullandım 3 ay sonra hamile kaldım şuan 2. Bebeğime hamileyim
seyma0661 Lfc ya bunu özel hastane mi yapıyor devlet mi? Benim 1.5 sene olmadı o kadar doktora gittim hiç biri böyle bişey yapmadı rahim filmi istedi o da 10bin tl civarıydı yaptıramadım. Çok şükür 2.senemiz dolmadan haberi aldık
Lfc seyma0661 özel doktor arkadaşım yani. Ben yarın başlıycam letuya sorun şu yumurtalıklarım yavaş işliyor muş
Mrs_Demir Sevgiiss evet sadece ilk kızımda folik asit kullandım dediğim gibi 2.sinde hiçbirşey kullanmadım