Bebeqimm Kimse yardımcı olmuyor yazıyorum o kadar başkalarına hemen cevaplar geliyor bidaha yazmıcam bakmıcam da
YamurKarabulut Bebeqimm O konuda bende sıkıntı yasıyorum .. genelde kaynana elti sohbet başlıkları yorum alıyor ...😬
pamuksekerinannesi Bebeqimm Cnm bende ekimden beri üyeyim elimden geldiği kadar bildiğim konularda herkese yardımcı oluyorum ama bazen bende cevap alamıyorum.. Hemen aşağı düşüyor görülmüyor.. Bence admin bu konuda bi destek olsa da hemen aşağı inmese açtığımız başlıklar🤷♀️ @adm
HazelBaskal 😀onlara gore etkileyici basliklarla ilgileniyor hanimlar malesef canim giybet iceren daha cok😂cidden derdi olanlar daha az cevap aliyor bir kavga ciksin da gor sen o zaman nasil yorumlar yapiliyor😀
Dyg HazelBaskal valla haklısın bende bi konu hakkında bilgi alcam diye göbeğim çatlıyo bide bazılarıda dalga geçmek için bilmişlik taslıyor iyce sinir bozucu bunun içinmi yazdın doktora sor falan
Kezo lkayRazgatLolu Burcuckc ege sehir ve gözde hastanesi ama Karataştan randevu aldım az önce enfeksiyon var bende ve devlet hastanesi cok ilgisiz oyuzden özele gitmek istedim zaten ilk bebeğimi kaybettim ikincisinide kaybetmek istemiyorum
Bebeqimm Bu kaç oldu hep yazıyorum bi cevap gelmiyor bundan sonra sormam ilk başta ne güzel diyordum yardımcı oluyor herkes ben yazıyorum tık yok
lkayRazgatLolu Kezo hmm şehirle ilgili olan sorular bazen kayboluyo o an denk gelmiyo sanırım. Bende aynı konuyu 3 kere falan açıyorum bazen sağlık sorusu soruyorum 3 kişi cvplamış. Cinsiyet için batıl inançlarla ilgili konu açıyolar 1000 kişi yazmış😂😂
Kezo lkayRazgatLolu aynen dedikodu bi başka hanımlar için oysaki soru soranlar dörtgözle cevap bekliyor
Burcuckc Kezo canım ben karşıyakada oturuyorum kent hastanesine gidiyorum irembe kent ve medical deki bikaç doktor hakkında bilgim var sadece