minikkcivcivv fairytale_ karnımın kaşıntısı ayrı şimdi de göğüs çevresi aşırı kaşınmaya başladı nemlendirici falan sürüyorum ama bu kez 2. gebeliğim mesela ilk gebeliğimde böyle bir durum yaşamamıştım yaa çok fena bu gögüs kaşıntısı🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
minikkcivcivv R-veyda44 ne kullanıyorsunuz ben nemlendirici sürüyorum biraz hafifletiyo ama 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mariii_21 Ya hayır tek değilsin bende 28+5 im be bu son 1 haftadır kopartacak derecede kaşınıyor yağlayınca biraz diniyor
minikkcivcivv Mariii_21 karnım büyüdükçe kaşınıyordu şimdide gögüs çevresi başladı deli gibi kaşıntı tutuyo yaa ne zamana kadar sürer acaba bu🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
R-veyda44 minikkcivcivv hiç birşey fayda etmedi bebek vücutlu olduğumuz için bizim bünyemiz hamile kalmaya meyilli değilmiş bir doktordan öyle duymuştum
minikkcivcivv Mariii_21 şuan bebeğinizin cinsiyeti erkek mi acaba bazılrı erkek çocukta gögüs çevresi rengi koyulaşır falan diyolar hem koyulaştı hem kaşıntı başladı acaba erkek çocuktamı oluyor gerçekten
Mariii_21 minikkcivcivv orasını hiç duymadım ama benim bebeğim kız henüz yüzünü göremesem de kızım olacak inşallah ❤️
9903 Bende de aynı sorun var geceleri uyutmuyor kaşıntı ne krem ne yağ gidip duş alıyorum ya da yıkıyorum o rahatlatıyor biraz çok kötü yırtıyorum artık
minikkcivcivv 9903 sık duş almakta cildi kurulaştırıp kaşıntıya sebep oluyormuş hele kese yapmayı hiç önermedi doktorum benimde
2018Bebe Hindistan cevizi yağı öneririm.Hem göbeğime hem gögüslerime masaj yapıyorum.29uncu haftamdayım bir sıkıntım yok şuanlık😇
2018Bebe Meme çevresi kararma kız erkek ayrımı yapmaz hormonlarla alakalı.Benim erkek kararma başladı.Arkadaşımın ki kız onun ki de karardı.Doğumdan sonra açılıyor zamanla.
minikkcivcivv 2018Bebe ilk gebeliğimde böyle koyulaşmamıştı kaşıntı da olmamıştı bu 2. Gebeliğim ilk kez yaşıyorum bunları çok değişik gerçekten
2018Bebe minikkcivcivv Artık o kadar çok değişti ki eski doğumlar bile kalmadı.Ne yesek içsek hormonlu artık.Vücut farklı tepkilere giriyor.