DENIZ_55 Ecemom_ aynen evet aynıyız ikili teste gittinmi ben salı günü gidecem hem ultrason ve kan verecem inşallah cinsiyetini gösterir
Ecemom_ DENIZ_55 ultrasona girdim burun ve ense kalınlığı normal çıktı çok şükür kan verdim bir de 1 hafta 10 güne çıkar sonucu dedi doktor. Haftaiçi gidicem inşallah bir sorun çıkmaz
DENIZ_55 Ecemom_ anladım canım cok sukur kanda iyi cikar inşallah cinsiyette tahmin bulundumu görünür belki dendi o yüzden sordum
Ecemom_ DENIZ_55 sordum ama henüz erken dedi bir dahakine gösterirse bebek belli olur inşallah çok merak ediyorum 💖☺️
DENIZ_55 Ecemom_ anladim canım inşallah bende çok merak ediyorum cinsiyetini kız olursa ismi belli erkek olursa belli değil ismi
DENIZ_55 Ecemom_ eşim düşündü ama ben kabul etmedim ortak bizim belki degim erkek olursa ismi sadece kız ismine ikimizde kabul ettik
DENIZ_55 ogul_can anladım hayırlısı olsun benim şuan 12+4 olduk kemik yapısına baktirdinmi ben salı günü yaptiracam
ogul_can DENIZ_55 anladım canım evet perşembe günü yapıldı 15 gün sonra çıkarmış sonuçlar inşallah çok iyi sonuçlar alırız hepimiz