Kamamir Kızlar bi kaç gün önce post yazdım. Grip oldum doktor antibiyotik yaZdı ve 2 defa iğne antibiyotik vurdu(Pazartesi ve Salı) Çarşamba da sabah pembe lekne vardı Perşembe de vardı doktora dedim progestan 100 mg ağızdan alıyorum. Cuma yoktu ama Cumartesi oldu . Bende doktora antibiyotik yüzünden oluyor belki dedim antibiyotik bıraktım ama devam ediyor. 18+3 oldum yarı yol geçti , oğlum olacak, yarın olursa artık doktora gidecem , ama korkuyorum hep bebeğe bi şey olur ama karnımda sanki onu hissediyorum, uzanıyorım bi şey yapmiyorum bide eşim yok o cezaevinde ona da çok ihtiyacım var. Bir şey olmayacak değil mi? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Seherr Kamamir Allahın izniyle olmaz canım 🙏 ama lütfen gecikmeden doktora görün acile gidebilirsin ilgilenirler mutlaka her türlü kanamayı lekelenmeyi dikkate almak lazım Allahım sağ salim kavuştursun sİzi 😇
Ozlemsvr Kamamir canim hiç öyle bit şey yaşamadım ama böyle kötü düşünme içine korku düşürme. Her gün kendine bebeğine oku ufle bebeğini sev.. bak 18 hastalığa kadar gelmişsiniz inşallah doğacağı günü de goruceksin. Allah yardımcın olsun ve sifa versin 😊
Kamamir Seherr bide buyun testler sonucu iyidir, hiç biri risk göstermedi. Pazartesi de ilaç yazması için gittim bebeğe baktı çok iyi dedi Çarşamba o pembe lekne oldu
Kamamir Ozlemsvr inşallah , evet yolun yarısı bitti 🙏🏻🙏🏻 İnşallah iyi olacak, yarın - Salı giderim baksın