Asteriaacat Ayaz_Aybars_mom bana kesin alışverişe başlayabilirsin dedi ama yine de güvenemiyorum kordonla karışıyormuş bazen
Ayaz_Aybars_mom Asteriaacat bana baslama bekle dedi doktor 🤭 16 da erkek dedi kordondan ayiramiyorum vs dedi ugrasti bide baya haliyle supelendik bizde 😁 saglikla gelsinlerde kiz erkek takintisi olan bir insan degilim zaten 3 yasinda bir oglum bir kardesi olunca vericegi tepkiyi hayal bile edemiyorum cok seviyor cocuklari 😊
Umrecam 16 haftamda erkek dediler, dün kontrolüm vardı kız dediler 🙄🥰 bilmiyorum bir ay daha bekleyeceğim sanırım netleşsin 😅
Yagmurbebek 18+4 üm bende. Cinsiyetmz erkek. 2.5 yasnda bir oglm var nasipse aralari tam 3 yas olck. Nasil gececek bakalm Rabbm güc kuvvet saglk versn 😍
Gizem1992 Asteriaacat pipiyi göstermedi mi neden detaylıyı bekliyorsun dün bana da bacak arası fotosu verdi pipi dedi ama çok kalın geldi ama pipiymiş inandım ben 😂
Umrecam Gizem1992 çıkıntı var bak diyip göstermişti evet bende pipi sanmıştım 🤷🏻♀️dünde kız dendi birşey yoktu 😄