Selmagkk Hamileliğinizi ne zaman söylediniz ailelere arkadaşlarınıza vs şuan daha ilk zamanlar oldugu için nazardan vs korkuyorum sizler ne zaman söylediniz ve nasıl söylediniz🙈🙈
minikbebegim06 Selmagkk ailemize öğrenince söyledik ama arkadaşlar vs için biraz bekledik 12.haftayi sadece anne baba kardeşlerimize söylemiştik ilk zaman
Aylaa123 Selmagkk 13. Haftada ailelere söyledik ve 2 yakın arkadaşıma söyledim dahada kimseye söylemedim doğurcsm yakında 😂
MMehtapceylan Selmagkk Ben 6haftalıkken öğrendim 7haftalıkken hastaneye gittik bi sıkıntı olmasin en azından bilsin diye sadece anneme söyledim bide en yakın arkadaşıma geriye kalanlar 3 3buçuk aylukken yavaş yavaş öğrenmeye başladılar
Yildiizr Selmagkk 4. Haftadayım şu an sadece anne ve babalarımız biliyor, 16. Haftadan sonra çevreme söylemeyi düşünüyorum ben🌸
1Anneadayiiii Selmagkk ilk öğrendiğimde kendi aileme söyledim bugünde kaynanama söyledim 7+2 haftalığım şimdilik başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum
mucizegebee 6+2 haftalığım şuan, sadece eşim biliyor,3 ay bitene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum
seyma0661 Selmagkk öğrendiğimiz gün yani 6haftalıkken aileye söyledim 10.haftada da instagramda paylaştım 😂 16+4deyiz insallah sağlıkla kavuşuruz
poyrazmom_ Selmagkk aileme kalp atışı duyunca söyledim arkadaşlarıma söylemek icin 12. Haftayı bekledim🤗 ilk gebeliğimi hemen söylemiştim düşük yaptım sonra herkes sordu nasıl bebek iyi mi falan diye zaten zor bir süreç daha da zorlaştı o yüzden bir süre bekleyin derim
selencinaar Selmagkk 5.haftada kız kardeşim kendi aileme söyledik, eşimin ailesi işte tanıdıklara da 12.hafta bitiminde söylemiştik. İyikide öyle yapmisiz
Efsiga 5.ayda kayınvalideme eşimin ailesine söylemiştm kendi ailemede 4 haftalıkken ögrendigimde soylemistm😂😂
24hnisa 16 +2 haftadayim esim de dahil kimse bilmiyor bi doktor bi de sağlık ocağında ki ebe dışında tabi 🤭 gerçi herkes sorgulamaya başladı var mi diye 😑
Shylaa 24hnisa eşin farketmiyor mu 😅 çok ilginç söylememen gerçekten ben çatlardım heralde söylemesem 😅
Nzkse Selmagkk öğrendiğim gibi aileme ve eşimin ailesine söyledim. 12. Haftam şu an soran olursa yavaş yavaş söylemeye başladım. İnstagramda 16-20 hafta arasında duyurmayı düşünüyorum.