Nigar882 İki gündür mantar oldum fitil,krem, antibiyotik kullanıyorum. Etrafımdakiler antibiyotik kullanma çoğu zaman hamilelik belirtisi oluyor mantar dediler. Qarip oldum ilk defa duyuyorum. Bat 15 ekim
minikbebegim06 Nigar882 böyle bir şey hiç duymadım bence doktor ne verdiyse kullanın ya da tekrar gidip gebelik şüpheniz olabileceğini söyleyin ama adete daha varmış yani
Premsems Nigar882 gebelikte mantar olabiliyor doğru bende olmuştu, ama her mantar olanda gebe değil yani, test yapın bi bakın içiniz rahat etsin
melissannesi Nigar882 canım ben kaşıntı ve yanmadan dr a gitmiştim bat e 2 gün vardı muayne oldum içerde bi kalınlaşma görüyorum dedi dr ilaç verdi test yap gebe değilsen kullan dedi. Verdiği ilacı kullanamadım hamile oldugumu öğrendim iki gün sonra test yaptım pozitifdi. Sonra bekledm biraz kese vs oluşsun diye dayanamıyordum kaşıntıya dr a gittim yani bebekten cok kaşıntım için ve keseyi gördük. Gebelikdede oluşabiliryor vucutta enfeksiyon vs varsada oluşur dedi Fitil verdi krem geçti şükür ama fitil çok yaktı beni ilk bi saat🤭☺️ Tavsiyem sen bi test ver yada kadın doğuma git direk muayne ol Gebelik planladığındanda bahset ama bana alttan muayne yapmadı adetime iki gün var hamilede olabilirm demiştim
gul-vii Nigar882 Aslinda mümkün olabilir Cünkü ilk hamileligimdede mantar oldu hamile oldugumu ögrendim ikincidede ayni sekilde 😅
GirlandBoy_Mom @nigar8898 ben kızıma hamile olduğumu bilmeden önce sağlıkocağına gitmiştim canım kaşıntım olduğunu söyledim ve ozaman zaten adetim gecikmişti doktor da bana çoğu vajinal mantar hamilelikte görülen bişey dedi bende gecikmem olduğunu söyledim ve kan verdim mantar içinde bana travazol krem yazmıştı ve bi kaset test alıp testi yaptım kaset testle öğrendim kızımı benim görümcem de mantar oldu aynı şekil o da hamileydi inşallah seninde vardır
GirlandBoy_Mom @"Nigar882 bende en son geçen ay 15 inde oldum adetim 1 2 gün erken veya geç olabiliyor burda beraber bekleyelim 🥰
Mzzz Adetinize çok var belirti için cooook erken kaç kere mantar oldum hamile falan değildim. Mantar hamilelij belirtisi değil ama hamilelikte mantar sık görülür 🤗🤗🤗
Hzlsngl Nigar882 ben gebeliğimi mantar olarak öğrendim ve gebeliğimin başından beride ne yaptıysam geçmedi Gece başlamıştı daha öncede böyle bişey yaşamamıştım acilde gebe olduğumu öğrendim bi kan testi verseydiniz
Accountant Nigar882 daha önce mantar oldum hamile falan değildim şüphen varsa test yapmadan ilaç kullanma derim