Mrvsmt2502 eylulus bio oil ve bebek yağı zaten hücre yenileme özelliği olmayan ürünlr zeytin yağı kakao yağı kantaron yağı falan kullansaydınız keşke. Annem ve ablamda çok çatlak olduğu halde ben hiç çatlamadum zeytinyağı kullandım. Ama dünyaya yeni bir birey getirdiniz çatlaklar hiç önemli değil sağlığınız yerinde olsun
eylulus Mrvsmt2502 hamileligimi ogrendigimde buradan okuyup eczaneye sorup almistim eczaci benim esim gebelik boyunca bunu kullandi bi tane catlagi yok falan diye bana verdi bu urunu ove ove jffjjf onemli oldugu icin yazmadim zaten hatta yorumlara bakarsaniz hep dalga gectim kendi yaptiklarimla onemli olan sagligimiz yapacak bir seyim yok tabi ki🌸💙💗
anonim05 valla genetik fana değil bence çatlayacağı varsa çatlıyor ailemde bir tane çatlağı olan yok ben 3 aylıktan beri yağlı güreşe çıkar gibi bütün kremleri yağları boca etmeme rağmen çatır çatır çatladım malesef çatlayacağınız varsa ne yapsanız olmuyor
eylulus anonim05 neyse hasetlikten kiskancliktan catlamadik bari bebisten catladik en guzel catlama dicemm mecbur djdjfj
Mikrofon0 eylulus valla yanlardan oraya doğru sıkıyorum komik duruyo 😅 ama içimizden bir canlı çıkıyor çatlağı da tedavisi var çok dert etmeyin 🙃
Balbebek012 eylulus canın sağolsun üzme kendini bol su içiyor musun peki ben de bol su tükettim çok şükür en ufak çatlağım yok 3.hamileliğim şimdi. İstersen su tüketimine dikkat et belli bundan sonra artmaz
eylulus Balbebek012 sudan zehirlencem nerdeyse o kadar iciyorum normalde de cok su icerim su icmeyi seviyorum ama benimkisi artik kadermiş😅
Balbebek012 eylulus ee o zaman hiç canını sıkma çatlaması normal boş ver sonuçta içimizde bir can oluşuyor kolay mı bence böyle şeylere takılma hamileliğin tadınj çıkar doğumdan sonra inan insan bu koca göbeği özlüyor 🥰
eylulus Balbebek012 taktigim icin yazmadimmm onu nerden cikardiniz aksam canim sıkıldı catlayan hamislerle gulmek icin yazdim valla djdj
Princess_momm eylulus bio oili sarı ve kırmızı kantaron yağıyla karıştırın sürmeye devam edin o oluşan çatlaklarıda iyleştiriyor 🥰
eylulus Princess_momm bio oile para vermemek icin kendime soz vermistim ama aklimi celdiniz mecbur alcam yine djdkfk
Princess_momm eylulus çünki ben başka ameliyatda oldum sezeryan vs bir gram iz kalmadı kantaron yağlarından diye düşünüyorum onları düzenli sürdüm