Yildiizr eylulus genetik daha önemli diyorlar maalesef. Hiçbir şey yapmayan tanıdıklarım var ve çatlamadılar
Mommywolf eylulus Bu yorumun çok güldüm gerçekten bende yağlı güreşe çıkacak gibi sürer de sürerdim ama çatladım yine de😄😄. Yapıyla ilgili tamamen olacağı varsa oluyor sağlık olsun insan ona da alışıyor seviyor 😊🌸
Zeyy_Iboo07 eylulus aynı şekilde bende 34 de kadar bişey yoktu bi anda oldu herşey 🫠 şuan 38 oldum 1 haftadır aşırı kaşıntıda eklendi durduramıyorum kaşıntıyı daha çok çatlıyo bu seferde 😒
eylulus Nazo77 tek tuk vardi gibi catlamicam sanmistim jsjddk bugun bi baktim caaat caaat catlamisim valla😅😅
Nazo77 eylulus ben iki çeşit yağ aldım gratisten biri vücut yağı üç beş yağın karışımı diğeri shea yağı onlardan sürüyorum aklıma geldikçe oda sadece göbeğe fındık kadar falan daha fazla birşey yapamam valla 😅
eylulus _Nohut_ ben de oyle gidiyodum sonra cee eee jddjfjjf zaten dogurmak istiyorum artik bi de simdi catlaklari gordum bu gece karmasik duygularin icindeyim hdjd
eylulus Nazo77 valla kac paket biooil surdum de noldu jsjdjdkd keske sadece gobegime arada bir catlama tamam mi deseydim
eylulus Mommywolf cat diye catlamak uzereyim diye geziyodum evde kocama saka olsun diye zaten catlamisim haberim yokmus djdjdjdkd
zeydalp eylulus ayyy kesin bende çatır çatır çatlicam zaten çok sert bi derim var en ufak kilo alımında çatlıyorum. Paramparça olcak her yerim 😢
eylulus Elfelf475 valla aslinda kilom o aralardan beri sabit diyebilirim ben de anlamadim 30larin basinda hizli bi kilo alimim olmustu sanki
rumeysa_1c ayni sizin gibi bende herşeyi yaptım 20.haftada başladım kullanmaya kremleri 28 de birden bir sürü çatlak oldu
Sennur16 eylulus Seda altın çatlak bakım kremi var denemenizi tavsiye ederim bende henüz olmadı düzenli kullanıyorum.Fiyatıda gayet diğerlerine göre uygun.Görümcem kullandı hiç olmadı çatlağı.