Rabbim sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah ailenizle birlikte ömür boyu mutlu olun. Olan olmuş bundan sonra ne dese herkes boş. Bu yazacaklarımı bir kadın olarak yazıyorum ne olursunuz korunma yollarını öğrenin. Çocuk dünyanın en güzel şeyi ki ben de hamileyim ve çok isteyerek çocuk yaptım. Kadınların hamilelikten sonra vücudunun belirli toparlanma süresi var kendinizi düşünün. Ne olur kendinizi yeterince hazır hissetmeden evliliğinize yeterince güvenmeden, eğer kocalarınızdan emin değilseniz çocuk olunca düzelir diyerek çocuk yapmayın. Nüfus planlaması videoları her yerde var. Bu yazacaklarımı da öğretmen olarak yazıyorum. Etrafta nasıl olsa büyür dünyaya gelen büyüyor diye doğurulan çocuklar çok fazla ve kaliteli nesil kalmadı maalesef. Önce elinizde olan evlatları nitelikli olarak yetiştirin olan olmayandan her zaman daha değerli olsun gözünüzde. Kardeş her çocuğa lazım ama ne olur ilk olarak elinizdeki evlatları hem manevi hem de eğitsel olarak geliştirmeden kardeş düşünmeyin. Linçleyenler olacaktır illaki ama hayatın gerçekleri bu maalesef kızlar. Ben kadın öncelikli gören birisiyim. Anne mutlu olursa ailede herkes mutlu olur. 🌸