ipos Gizemligizemli eğer bakamayacağınızı düşünüyorsanız kürtaj da bir çözüm biliyorsunuz değil mi? Elbette kolay bir karar değil ama buna karar verecek olan sizsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
68pembemavi01 ipos Kürtaj da bir çözüm derken? Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır. Bir kaç sene zorlanacak ama Rabbim nasip etmiş.boyle söylerek yanlış düşünüyorsunuz.
Kara22 ipos kürtaj derken resmen öldür yavrunu mu diyosun kafayı yemişsiniz ya göz göre göre katil ol ne demek
Esra5151 Gizemligizemli hiç kafana takma allah sabrını veriyor ikiside arkadaş gibi büyür doğum yapana kadar biraz daha büyümüş olur☺️
Nes7616 Vay be araları 1 yaş bile olmayacak 😅 Olsun vardır bunda da bir hayır ya boşver nasip olmuş yani yapacak bişey yok 🫶🏻❤️üzülme pozitif yönlerden bakmaya çalış :)
Hsnsarem-94 Gizemligizemli yaaa ne güzel hayırlı olsun öyle düşünme birlikte büyürler biraz zor olur ama inan ki sonradinda iyimi dogurmusum dersin hiç endişeye kapılma
ipos 68pembemavi01 o sizin düşünceniz hanfendi. Kürtaj günah da bakamayacağımız çocuğu dünyaya getirmek günah değil mi? O yalnızca kulla Allah arasında olur, sizin fikriniz kendinize benim fikrim kendime. Saygısızlığa gerek yok
Hafsa02 68pembemavi01 ağzınıza sağlık kürtajı dile getirmek hadsizlik asıl hem Rabbime karşı hem anneye karşı . Rabb’im nasip etmiş sizin ne haddinize
Ahra Gizemligizemli zor ama bence güzel ilerisi için çocuklarınız içinde çok güzel arkadaş gibi olacaklar 🥰
mucizegebee Doğum kontrol hapı kullanmaya başladıktan sonra 2 ay ek yöntemle korunmanız gerekiyordu, hemen etki etmiyor çünkü 🥹
Alisde BADE38 dogum kontrol hapina güvenip spermi ice bosaltirsaniz hamile kalirsiniz dogum kontrol ve prezervatif ile geri cekinme yapin allahin izniyle hamile.kalmazsin
Busra6691 Gizemligizemli Olumlu tarafindan bakmaya caliş genc enerjik bir anne olursun,aranizda çag farki olmaz fazla hayirli olsun max 2 sene zorlanirsin sonrasi misss.
Zg99 BADE38 bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ona göre önlem alırım bende fikir olur. Henüz doğum yapmadım az kaldı doğuma
Alisde Zg99 emzirirken zaten dogum kontrol hapi kullanamazsin eger ki emzirmezsen mutlaka duzenli sekilde kullan ama hap kullaniyorum diye spermi icine sakin bosalttirma prezervatifde kullanin ve gerci cekilme yapın he olurda emzirir hap kullanmazsan ayni.sekilde iliskiye sakin prezervatifsjz girme ve prezervatif takili dahi olsa geri cekinme uygulayin
gezentianne Gizemligizemli Dogumun 25. günü nasıl hamile kaldınz hiç korkmadınz mı doğum kıntrol hapını hangi ara kullandınz ki koruyacak zaten….. Allah yardımcınız olsun
Eda1254 Gizemligizemli direk kirkimiz çıkar çıkmaz ilişkide gebe kalma ihtimalinin yüksekmiş demekki haplar çok koruyucu olmuyo bebek emzirince dozu düşük oluyo oda pek işe yaramiyo ben pek hapa güvenmem ama olmuş olan artık burda kimse günahsız bı canı aldır demez post acmissiniz ama günahsız bı cana kiyilmaz bence Allah kolaylığını verir deyin illaki büyürler birlikte
Alisde @Zg99 @Enfal_06 Kesinlikle prezervatif ve geri cekinmeye dikkat edin sadece 2 defa prezervatifsiz girdim.iliskiye ve geri cekinme oldugu halde cok cok dikkat ettigim.halde suan hamileyim o yuzden isinize saglama alin nr yontem varsa hepsini uygulayin 😁
Enfal_06 Alisde 40 bittikten sonra doktora gidicem 40 bittikten sonra gel demişti etkili bir korunma yöntemi tercih ederim doğumum sezeryandi asla cesaret edemem vücudumda kaldırmaz