Melissduru Arkadaşlar e nabızda ikili test sonucu bu kadarcık çıkıyor bu kadar değildir herhalde değil mi anlamıyorum da ama tamamı çıkmadığı için mi bu kadar az bilen var mı
Melissduru HilalOzmen sanırım daha tamamı çıkmamış çünkü 10 15 günde çıkıyo demişlerdi daha 3 gün oldu 🫢
Melissduru Ecemom_ vanada 15 gün dediler 3. Günde çıkmış garanti olsun diye uzun süre verdiler heralde şehir hastanesine yaptırdım
Melissduru Gul78 oradada gitmiştim doktora ilk gebeliğimi Balıkesir’de öğrendim hatta eşimin memleketi 🥰
Selin-Merve @Melissduru Ben özele gidiyorum benim ikili taramam 3 gün içinde çıktı e nabızda değerler göründü sonrasında o çıktığı için doktor grafiğide gördü devlet hastanesinde biraz daha uzun sürüyormuş öyle biliyorum ama seninde çıkmıştır
Melissduru Selin-Merve teşekkür ederim en yakın zamanda gidip göstereceğim 🫶🏻🙏 peki ben şimdi devlette yaptırdım ama özele gitsem grafik oradada çıkar mı bilginiz var mı
Selin-Merve @Melissduru yanlış bilgi vermek istemem ama e nabıza yüklenen belgeler tahliler genelde her doktor ekranında çıkıyor diye biliyorum