myangelson Hasretakyildiz 16 da kesin çıktı artık hamile göbeği bu dedim yani 😂 biraz erken geldi bana 🥲
Alisde Hasretakyildiz bende 20. Haftaua girdim dar giyindigimde belli ediyor kendini bu arada 2. Hamileligim 2 ciler gercekten hizli.belli.ediyomus 💗
Guzelanne56 Hasretakyildiz daha bugün çıktığını fark ettim karnım bı buyuyor bı küçülüyor 26 dayım 20 den önce bellı degıldı 😂
gezentianne Hasretakyildiz Benim 24 haftada falan belliydi ama kendime.7-8 aylık olana dek dışarıda gören anlamıyordu cunku kilom vardı🤣🤣
Merveee_56 Princess_momm benimde 13.haftaya giricem yarın 2 ye hamileyim cıktı gobegim ilk gebeligimde 24.haftada belirginlesmisti
drnkra2025 Hasretakyildiz şuan 14 haftalığım 10 15 gündür giydiğim kıyafete göre değişiyor ama baya belirgin 🥰
rumeysa_1c Leyla988 benimki 28 de belli olmaya başladı kendimi yeni hamile gibi hissediyorum sizi çok iyi anlıyorum
iremhzl Hasretakyildiz 16dan sonra bira biraz, hamileyim ve dis gorunus olarak 24-25 yani bu zamanlar
Elfelf475 Hasretakyildiz 12 den sonra belli olmaya başladı ama hala çok küçük benim erkek olduğu için önde minik bir top var 😅 ikinci hamileliğim ama çok da büyümedi. 21 haftalık olduk 🙃