Aylaa123 PinkBerryy 35 haftalığım günlük 10 bin atıyorum 32 ye kadar sporda yapıyordum ama artık yapmıyorum midem bulanıyor 😂
Yelizkhrmnn PinkBerryy 38.haftadayım yerimden kalkmak bile zor geliyor artık 😅 35 e kadar rahattım günlük yürüyüşlere çıkıyordum
myangelson PinkBerryy önceki hamileligimde riskli gebeydim şuan da aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için fazla yuruyemiyorum kısalma olur diye 🥲 16 haftaligiz ama biraz fazla yol yuruyeyim çatı ağrısı ve bel fıtığı ağrısı başlıyor çok erken başladı ağrılar o yüzden fazla yürümemeye çalışıyorum 🥲
iremhzl PinkBerryy hic yapamiyorum masa basi calisiyorum eve geliyorum zaten yatasim geliyor 6 aylik oldu sismeler basladi buyuzden isede arabayla gidiyorum
PinkBerryy Aylaa123 Çok normal benim de hamilelik öncesi çok hareketli bir hayatım ve iş hayatım vardı ama hamilelikte aynı tempo olmuyor çok zor 😇
Happy-melek1997 PinkBerryy 26. Haftadayım günlük yarım saat civari yürüyorum adım olarak bakmadım hiç bazen yarım saat bazen bir saat durumuma göre değişiyor
BusZeyRas PinkBerryy 24+3 haftalığım 3 kilo aldım ama zaten yüksek kiloda hamile kaldım. Kızımı okula bırakıp geliyorum biraz sabah yürüyüşü yapıyorum gün içinde de baya hareketliyim. Çoğu gün 7-8 bin oluyor adım sayım. Yürüyüş cidden hem şekere hem tansiyona çok iyi geliyor. Ama akşam yorgunlukla acısı çıkıyor😵💫
Tugba220 PinkBerryy 36 haftalık oldum bu zamana dek erken doğum riskimdrn dolayi pek yürüyüş yapmadım ama artık başlayacağım inşallah
denizleo09 34.haftadayim mutlaka 10 bin adımı tamamlıyorum ya sabah kızımı okula gönderince çıkıyorum ya da akşam serinlikte. Hem kiloyu kontrol altında tuttum hemde bacak kramplarım geçti gece yattığım yeri beğeniyorum 😂
Elfelf475 PinkBerryy ben 10000 adım atıyorum beşer bine bölerek tabi. Oturup dinleniyorum arada su falan için. Erken yorulursam da en az 6 7000 atmaya çalışıyorum her gün. İlk oğlumda da böyle yapıyordum şimdi bunda da yürüyorum. Ama pilatese yazılacağım büyük ihtimalle. 21 haftalık şu anda