SevgibiR Tunam evet en sevdiğim hap🎃 başta hiç sevmedim kilo aldirir bu fln dedim bıraktım sonra yorgunluk oluyordu yine başladım şimdi her ay aliyorum eczaneden Dr her ay al onu dedi yorgunlum Yok
Krispiim16 Tunam bende efa-mom kullanıyorum canım 12 haftadan itibaren 19+3üm şuan sanırım Doğuma kadar da kullanıcam🙈
Aselimask benim 14.haftadan beri verdi doktorum hala da kullanıyorum 23.haftadayım Doğuma kadar da kullanacakmışım ımom kullanıyorum Cnm sen hiç mi kullanmadın
SevgibiR Krispiim16 evet benimde efa mom içmedim gün yorgun oluyom icince enerji yapıyor biraz sanki😹 kilo fln da yapmadı öle ben yapar diye korkmustum balık yağlı diye
SevgibiR tugbamehmetbaki devlet ztn vermedi bana özele gittimde verdi Dr devlete kalsa bı kan hapı vermişti
tugbamehmetbaki SevgibiR ben devletten memnunum ama doktorum kullanıyorum.diye önermedi ben gebelik öncesi kullandığım için devam ettim doktorum ilaç konusunda çok dikkatli benden daha takipli
sonsuzmasalim Tunam ben omega3 hapi kullaniyorum 13 haftalikken basladim doguma kadar kullanacagim suan 39 haftaligim
Hacer61 Tunam bende 28 haftaligim doktora balık yiyemedigimi söyleyince omega 3 verdi doğuma kadar kullanıcam sanırım
Tunam Tunam doktorum önermiyor gerek yok diyor ama ben efa mom kullandım, bitti şimdi kullanıp kullanmamakta kararsızım.