dmrlz Merhaba istanbul da özel veya devlet hangi hastanelerde oxapar 4000 icin rapor cikarabildiniz acaba ben afyonda çıkarmıştım 1 yıl yazıyor ama 3 ay kabul ediyormuş sgk simdi tekrar çıkarmam lazımmış nerde çıkarabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Arzuss1 dmrlz kadın doğum gebelik için yazdığında 3 ay kuralı yok dendi canım bana doktorum yazdı hala alıyorum sorun olmadı son aya girdik
Alone Arzuss1 benimde raporum 1 yıllıktı geçen ay eczane devlet ödemiyor tekrar yenilemeniz lazım dedi yeniden rapor çıkartmak zorunda kaldım. Artık 3 ay ödüyormuş sadece
Arzuss1 Alone eczacı beni uyarıyordu raporu yeniletmek gerekebilir diye sonra araştırdım gebelikte istemiyor dedi canım 🤷🏻♀️
dmrlz Alone hangi hastanede çıkardınız ve doktor kimdi acaba ben kendi doktorumdan istedim ama hastaneyi bahane etti
dmrlz Arzuss1 ben de istedi maalesef kod kısmına gebelik yazmadikları için verilmiyor dedi eczacı ve doktor da kabul edilmiyor tip merkezi olduğu için demişti o yüzden tam teşekküllü bi hastane araştırıyorum aslında
Alone dmrlz devlet hastanesinde. Doktoru bilmiyorum her seferinde farklı biri oluyor. Bu arada ankaradayım ben