Ruseybe 28 haftalık gebeyim bundan 2 hafta önce doktora gittim doktorum idrar yollarımda kum oldugunu söyledi ama bunun için hiçbir ilaç yazmaya gerek olmadığını bütün hamilelerde oldugunu söyledi bende tamam dedim... Daha sonra bugun sabah idrarım resmen kanlı idrar yaptım peçeteye sildiğimde pespembe kan gördüm benim durumum ile karşılaşan varmı napmalıyım sizce kızlar :( 😪😢😢
Simgegunes Ruseybe ilahlık bi düzeyde değilse yazmamıştır ilaç bildiğim kadarıyla bol su içerek atabilirsin ama kanama sebebini bilemedim açıkçası dr sorman daha iyi olur
Gulhan2692 Ruseybe canım öncelikle çok geçmiş olsun bende şuan 34.haftamdayım 28.haftada idrar tahlilimde benimde kum çıktı idrarimda hamilelikten öncede vardı benim bide enfeksiyon çıkmıştı biraz. Doktorum ağrı idrarda kan böbrek ağrın falan varmı diye sormuştu herhangi birseyim yoktu antibiyotik yazdı enfeksiyon için sadece. Kum için bol bol su iç demişti ki içiyorum günde kesin 4litreye yakın. Tamam o zaman su içmeye devam et yapabileceğim birşey yok demişti başka. Idrarda kan varsa bi doktoruna danış derim yada bi acile git istersen. Inşallah en kısa zamanda düzelir
Ruseybe 1prensesannesi. Canım acile gitsem ultrason yokmuş bakmıyolarmış doktorumun numarasıds yok napıcam bilmiyorum 😢
Ruseybe Malatya44. Cnm eşimel gittik nst girdim sancım çıkmadı ilaç filanda vermediler eve yolladılar
Smiley87 Ruseybe canım benim çocukluğumdan beri böbreklerim de kum var , vücudun üretiyor demişti doktor , hiç ihmal etmeden bol su içmek lazım , ben suyu biraz azaltınca böbrek ağrım oluyor , suyu bol içince geçiyor, onun dışında bir sıkıntısını görmedim
Ceyfer Ruseybe bende tas dokuyoken kanli idrar yapmistim 2 gun hastanede yatirdi doktorum serum aldim surekli bende 4tane tas vardi ama sonrasinda eve geldigimde magnezyum ictim ve hafif agri kesici vermisti. Bebek kasilmasin diye erken dogmasin diye onlem alinmisti sende bi doktoruna gorun canim.
Semaburak Ruseybe kum için ilaç bermiyolar zaten genelde bende 4. Ayımdan beri döküyorum tek çaresi su, ama senin akıntın belki kumla işgili değildir bebekle ilgili bir durum olabilir acile gitmeni tabsiye ederim eğer gidemiyorsan ayaklarını uzat yat kanama artarsa muhakkak git ultrason olsun olmasın
031965 Kanın idrar yolundan geldiğine emin misin ? Bugün görünemiyosan bol su iç ve dinlen kalkma yarın da ilk iş git doktora
Ozderr Ruseybe benm arkadaşıma da bu sebepten doktor ilaç verdi kullandı gecti su anda 20 haftasında ama o ilacı kullandı üç gün doktor işe gitmesine izin vermedi
Deletedmom56 Ruseybe mutlaka bi hastahanede pazar günleri nöbetçi kadın doğumcu olur evde durma git görün bence Allah korusun belki başka bişey oldu.Riske atma git hemen
Ruseybe Deletedmom56. Canım gittim ilgilenmediler sadece nst soktular sancım çıkmadı eve gönderdiler ne iğne ne serum malaesef yatakta dinlen dediler bukadar
Ruseybe Cansuata. Evet canım kendim sabah farkettim idrarım kanlıydı.. Peçeteye sildim öyle pesbembe kan geldi e bu doktorlar devlet hastanesi hiç ilgilenmiyor inan özele gidiyorum çok rahatım... Pazar oldugu için mecbur gittik hiçbişe ne bebeğini gösterdiler ultrasonda ne söylediler hiçbişe yapmadan sadece nts soktular sancı yok dediler yatak istihreti yap dediler okadar