Evettt kızlarrr 4 senelik evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık. Bir kere çatlatma iğnesi deneyelim dedik ondada kötü bir döneme denk geldik değerlendiremedik olmadı. Zaman zaman vazgeçip umudumu kaybettim. Zaman zaman kendimi ona endeksledim ve sürekli kendimi dinleyip her şeyi gebelik belirtisi sandım. Ve anladım ki bu bir süreç bir şeyler olacaksa zaten oluyor. Şubat ayında hiç aklımda yokken tam kafamdan çıkarttığım anda hamile olduğumu öğrenip kimyasal geçirdim. Öyle böyle derken koca bir 4 sene geçti iyisiyle kötüsüyle.. ve ben bugün tekrar tedavi sürecine girdim ve femaraya başladım. Umudumu tekrar yeşillendirdim içimde farklı bir heves var ilkmiş gibi. Bu kez kendimi çok dinlemeden, yormadan, yıpratmadan olabildiğince sakin kalarak değerlendireceğim bu ayı. Biliyorum ki her şeyin vakti var Buda vaktini bekliyor.. duam anneliği yürekten dileyen hakeden herkesle 🪴 Kolaylıkla hepimize gelsin mucizeler 🙏🏻 buraya hamileyim yazacağım günü iple çekiyorum ve manifestimi bu yazıyla başlatıyorum 🤎 herkese şans getirmesi dileğiyle 🫶🏼