Ceyyunsal
@Sabahatsrbtc
Nub açıyla alakalı olsa da tam olarak o değil.

Yukardaki görüntüden anlaşılacağı gibi cinsel organın çıkıntısının yukarı mı düz mü olduğunun bakılması. Göremediğimiz nublarda tahmin yaparken de ben emin olmamakla birlikte belin kuyruk sokumuna doğru kıvrılmasını baz alıyorum. Tabi bu kesin bir kanı değil. Bununla beraber kafa yapılarına da bakılıyor. Kafası daha kare olanlara erkek oval ve yumuşak hatları olanlara kız diyebiliyoruz. Burada da anne babası iri kemikli olan çocuklar kafa karıştırıcı olabiliyor.
Ramziye gelince ; ramzi bir doktor. Ve şöyle bir teori sunmuş, kesede tutunması sağ tarafta olan bebekler erkek, sol tarafta olanlar kız. Bebek büyüdüğünde tutunma yerini anlayabilmek için plasentanın olduğu yere bakmak gerekiyor. Bebeğin döndüğü tarafa değil. Bunun da dikkat edilmesi gereken kısım karından mı vajinal mi bakıldığı. Karından bakıldığında yansıma denen şey oluyor. Ve tam tersini söylüyoruz. Yani karından bakılan bebeğin tutunma yeri solda ise erkek sağda ise kız oluyor. Bunlar teori. Bir başka teori de nabız aralığı. Özellikle 5.ve 6. Haftalarda bebeklerin nabız aralığı 140 ın altındaysa erkek üstündeyse kız olabilir deniyor. Ben kendim birine tahmin yaparken bu soruları soruyorum genelde. Ve hepsinin ortalamasına göre bir tahminde bulunuyorum. Yanıldığım yok mu illaki var ama çoğu eksik bilgi verenler. Bu teorilerin ortak paydasını bulabilirseniz tahmininiz yüksek oranda tutuyor.