Sevda_mom Rujindmrci benim de öyleydi mide bulantısı baş dönmesi vs hiç birşey yaşamadım şu an 37+3 haftalığız sağlıklı olsunlar da belirti önemli değil ☺️🙏
myangelson Rujindmrci belirtiler zaten 5-6-7 den sonra başlıyor çoğunlukla. Dua edin de böyle güzel geçsin 😅
Sevda_mom Rujindmrci ben de korkuyordum aslında ama çevremden hep duyumlarım şanslı olduğum du çünkü haftalarca mide bulantılarından yataktan çıkamayan arkadaşlarım var sağolsun benim minik yormadı beni bu konuda 🤣
myangelson Rujindmrci normal zaten hemen kalp atışı duyulmaz ben gittiğimde de 2 hafta sonra gel dedi 8 haftalıkken gittim kalp atışını duyduk
Goktug16 Benimde 5 haftalık 3 hafta sonra kalp atışı için gideceğim allah izin verirse benimde pek belirtim yok göğüs hassasiyeti bide halsizlik başladı bugün uykum geliyor sürekli
Hafsa15 Rujindmrci ben 12 ye girdim hala hiçbir belirtim yok böyle düşünüp kendini de bebişi de üzme 😘
Mensureeee Rujindmrci bnde 5 hafta 1 günlüğüm bnmde hiç belirtim yok inşallah mide bulantısı olmadan geçer ilk gebeliğimde doğuma kadar kustum inşallah bunda öyle bişey yaşamam
Rujindmrci Mensureeee valla ne bileyim korkuyordum Haftaya Kalp atışı için çağırmış Acaba duyar mıyım Diyorum