Uykusuzz_koala İç yatağı falan nasıl oluyor nevresim nasıl alıcaz bana akıl verin nasıl yapıyoruz bu işleri
Bguzeel Uykusuzz_koala ben elele madre aldım yatagı içindeydi. Nevresimini de aynı magazadan ona uygun olanı almıştım. Ama trendyolda da park beşikler için satılıyo gerek yatagı gerek nevresimi olsun.
Gunduzanne Uykusuzz_koala ben sleeper marka aldım çok tatlı minicik salona falanda getirilir yani annem içine kendi yaptı pamuktan yatak
Sema_nur60 Uykusuzz_koala canım ben Elele madre aldım yatağı hediyeydi karacada indirim var nevresim takımı yastık yorgan kenar korumalığı falan 700 TL Karaca mağzasına gidip sipariş veriyorsunuz evinize getiriyorlar. Ellerinde varsa ordan veriyolar gayet kaliteli ve güzel kesinlikle öneririm yedek olarakta a101 de nevresim takımı seti geldi yeni 300 TL sanırsam ondan aldım birde oda cok güzel çok beğendim tavsiye ederim
EceQueen Uykusuzz_koala biz biraz büyük almışız kapıdan falan geçmiyor, kutusunda yazıyordur boyutu. Bizim 70×120 mesela. Yataştan içine yatak aldık çünkü kendi içlerinden çıkan şilteler genelde kullanılmıyor rahatsız ve sert. Yine yataştan 70×120 yatak aldık içine tam oturdu. 70×160 lık çarşaflar falan oluyor genelde.
ipos Sema_nur60 elele madre’yi nereden aldınız ben trendyol’da bakıyorum da yatak hediyemiz bulunmuyo diyo
Uykusuzz_koala Sema_nur60 yaaa canımın içi bilmiyordum nasıl aldınız şu karacadan ölçü olarak nasıl yapacağım park beşiğe uygun
anonim05 ipos kendi sayfasından veya mağazasından alınca yatak hediyeli ama yatağı çok ince bence ben kraftın yatağını aldım içine
Sema_nur60 Uykusuzz_koala 70×110 yada120 oluyor park beşik zaten park beşikle uyumlu karacadaki a101 dekide aynı ölcüler
Yenigebes Hanımlar var mı öneriniz park beşik için kolay taşıyabileceğim 4 aylık olduk bugün 16. Hafta alışverişe erken mi yoksa başlamalımıyız?
Sekivrak Yok degil bence biz her aya bolerek biseyler aldik 4 aydan itibaren cinsiyet belli olduktan sonra yani hem bir kerede masraf olmadi hemde arastirarak fikir edinerek alma imkanim oldu yavas yavas 9. Aya kadar topladik alinacaklarin hepsini
MSP Uykusuzz_koala elele madre aldım kendi yatağı vardı ekstra yatak almadım.. içinede nevresim almadım. Alez aldım üzerinede çarşaflar çünkü zaten bebek küçükken örtülmesi tavsiye edilmiyor ve yastıkta kullanılmıyor. O nedenle kundak yapmayı düşünüyorum ve sonrasında da tog değerlerine dikkat ederek uyku tulumu tercih edeceğim 😇