Adaaaax Akşama kadar hiç içmedim şuan saat 18.50 ve yaktım bir tane engel olamadım siz hamileyken kaç tane içiyorsunuz
Havvabektas Adaaaax ben 16 haftalık kadar bir iki tane içiyordum sonra tamamen bıraktım şimdi 26+3 olduk
Newmomdml Adaaaax 12+3 teyim gunde 5 e sabitledim 1 bucuk paketten indim hamileligimi ogrendigimden itibaren. Insallah ben de sifirliycam ama o zamana kadar en hafif ince sigaradan bazen yarim bazen tam gunde 5 kere iciyorum. Bazen bu gunde 3 de oluyor.
gaydirigubbakcemilem Adaaaax her içtiğinde karnındaki bebeğine bilerek zarar verdiğini düşün vicdanın eline almana izin vermez canım
Minnaksever Adaaaax 8.haftada birden bıraktım ondan önce 1-2 tane günde içerim birakamicam diyodum ama 1-2 tane içmek de çok stres yapiyodu yetmiyodu yani.birden bıraktım çok zorlandım ama şükür 5 yılı geçti bile her gün hala şükrediyorum
Aslaninannesi_ Hamileliğimi öğrendiğim saniye bıraktım akşama kadar içmediysen dayanırsın canım tamamen bırakmaya bak
R-veyda44 Çok iyi bence aklınıza geldikçe birşeylerle oyalanin dikkatinizi dağıtmaya çalışın inşallah bırakırsınız🙂
Masal2021 Adaaaax bende aynı dertten muzdaribim günde bı paket iciyrm ama son bu paket bitsin icmeyecem ins direnecem zor ama olacak inanyrm sende bebeğin için sabret