Gultenakkoyun Anne bebek çantası ve hastane çantasını nerden aldınız? Resimlerini atarmısınız nasıl bir şey almalıyım
Merve-metin Gultenakkoyun ben trendyoldan aldım lucina Oslo anne bebek bakım çantası diye geçiyor biraz pahalı ama çok kaliteli içinde termal gözü var ayrıca içi de bayağı büyük
Seymalar Gultenakkoyun bagmori aldım üç senedir kullanıyoruz hala taş gibi şimdi bir tane de ikinci oğlum için valiz tipi olanından alıcam çok daha kullanışlıymış geniş ve yayvan olduğu için aranılan şey daha kolay bulunuyormuş
Sezer2108 Ya bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Anne bebek çantalarında marka olanlar oldukça pahalı. Almaya değer mi bilemedim. Uzun zamanda kullanılacak birşey.
Merve-metin Drfatma bende bundan aldım henüz kullanmadım ama bayağı kullanışlı ve içi büyük gözleri çok bunlar beni cezbetti bu çantaya ayrıca şık duruyor kumaşı da çok kaliteli
Drfatma Merve-metin aynen bence de öyle biz kullanıyoruz 15 gündür memnunum su geçirmez hem de eşya koysak da hafif oluyor
numix Hastane çantası için valiz hazırladım bir de böyle bir çanta aldım. İçi o kadar geniş ki tatillere bile götürülür. Fakat sırt çantası hala bulamıyorum
Melike4195 İlla bebek bakım çantası olması şart mı normal bir sırt çantası alıp onu kullanabilir miyim sizce