14022024 Esranur98 evet oldu 15 saat doğum için beklediğim için gücüm kalmamıştı artık hem yirtigim hemde kesigim vardı
14022024 fatmaisleyen çatı muayenesi için yapılmasa açıklık varmı diye bakacaklar aslında çok kısa süren bir şey
Satisati fatmaisleyen çatı muayenesi olmadım normal doğum yaptım doğum sırasında sadece iki kez açıklık muayenesi oldum
14022024 Esranur98 keserken hissetmedjm tam sancinin en üstte olduğu anda kesti büyük ihtimalle ama dikiş atmadan önce iğne yaptı doktorum sonra dikti sadece iğneyi yaptığını hissettim
Linadfne fatmaisleyen meraba ben olmadım çatı muayenesi hatta doktora sormuştum biraz bekleyelim doğumu tetiklemesin dedi gerekte kalmadı çok şükür suyum gelmişti hastaneye gittik doğum başlamış dediler ters bı durumda yaşanmadı normal doğum yaptım çok sukur
Linadfne fatmaisleyen doktorunuza güvenin iyi bı doktorsa gerçekten rahat olun emin olun herşey gelip gecicek
Kara22 fatmaisleyen hiç bi dogumum da çatı muayenesi olmadım. Doğum için dogumhaneye girdiğimde yapıldı
fatmaisleyen Kara22 çevremdekilere hamileyken yapılmıs sana yapılmadımı falan denilince önemli birşey sandım😂😂😱
Birkucukprens1 fatmaisleyen suyum gelene kadar asla bakilmadi.. hatta doktorum ne gerek var öyle şeylere doğum zamanj gelince bakılır demişti
Ss4 fatmaisleyen ben varımm. Bugun bebegim 25 günlük oldu. Çatı muayenesine gidemeden sancım gelmişti :)