koza08 Teslimenursevil merhaba ben iki kez 17.günde adet oldum. 14. günde genelde doğru sonuç verir. Garanti olsun derseniz 2 gün daha bekleyebilirsiniz. Ama varsa bugün büyük ihtimalle çıkar.
Papatyam02 Kısıden kısıye degısmekle bırlıkte tabıkı genelde 14.15 gunde olunuyor ben bırınde 16 bırınde 18 gunde oldum ama en erken 14 gün
minikbebegim06 Teslimenursevil 11.gün sonuç öğrenmek için çok erken ama 14.gün olunca tekrar edebilirsiniz 😊
Teslimenursevil minikbebegim06 bugün 14. Günüm aslında ama belirti felanda olmayonca yok dedim ben artık
minikbebegim06 Teslimenursevil herkeste belirti olacak diye bir şey yok ama yine de siz bilirsiniz sadece ilaç vs kullanacak olursanız emin olun
Kaderyusuf Teslimenursevil bence çok erken yapmışsınız 15 subatta vurulmuştur 28 şubatta silik bi çizgi vardı 2 gün sonra kan vermiştim 200 küsür gelmişti.
Teslimenursevil Kaderyusuf bu akşam bende bi test yapayım o zaman kaset mi erken gebelik testi mi yapayım
minikbebegim06 Teslimenursevil sabah hiçbir şey yiyip içmeden ilk idrarla yapın bence erken gebelik prodoctor almıştım ben en hassas olan o demislerdi
Kaderyusuf Teslimenursevil sabah yapmıştım normal testi ama akşam erken gebelik testini emin olamk içi tekrar yaptım o çok net pozitifti.
Teslimenursevil minikbebegim06 sabahı beklemiyim ya alayım direk yapayım çıkmıyvak zatende eminim buna yinede son kez yapayım
Teslimenursevil minikbebegim06 test alamadım dün akşam bugün iş çıkışı alıp yapıcam bıgün 15. Gün oluyor