Cansercan Merhaba 10 haftalık hamileyim düşük riskim var ilaç kullanıyorum 24 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam gerek bi sorun olur mu daha önce uzun seyahat eden var mı sorar mısınız ?
Burcak61 Cansercan benimde düşük riskim var 5 saatlik otobüs yolculuğu yaptım am baya yoruldum bence uçakla gitmelisin
[silindi] Cansercan bende 18+3 haftalıgım uçakla 2.5 saat yolculuk yapıcaktım viyanaya gidicektim ama plesenta aşagıda oldugu için doktorum izin vermedi herkezin bunyesi nir olmadıgı için yinede bi doktorunuza danışın isterseniz
Cansercan Aymehah yükseklik korkum var uçağa dayanamam asla Kars’a kayınvalideme gezmeye geldik 4 ay oldu artık evime dönmem gerek ve buradaki doktorlar hiç iyi değil ilk düştüğüm sayelerinde oldu
Aymehah Cansercan uçaktan hıc korkma. Hıc bısey yok yüksekte oldıgunu anlamıyorsun bile koridor tarafında oturursun 1.5 saat fln surer heralde. 24 saat oturmaktan ıyıdır
Deletedmom2232 Cansercan yükseklik korkundansa bebeğinin sağlığı daha önemli bence gerekirse gözünü kapat yolculuk boyu uyu ama bebeğini riske atma
ebru_ornek23 Seni birisi rahat bir şekilde götürse iyi olurdu, benim kardeşimin de yemin töreni vardı gidemedim
Cansercan ebru_ornek23 çok zor ikna ettim eşimi gitmek için Doğuma kadar burda kal diyo ama çok soğuk ilk defa kar içinde kaldım ve ısınamıyorum bi türlü karnıma sürekli ağrı giriyor ve çok stres altındayım burda
preggie Konu acmistim bende gecenlerde tatile cikicam kizlar mantikli mi diye:)) Ilk tatilime gittim geldim bile! Gecen hafta 9 haftalik hamileyken ucakla 3,5 saat yolculuk yaptim, 5 gun sonra yeniden:)) tatil boyuncada dinlenmeksizin boool bol gezdim dolastim. Hamdolsun hersey yolunda hic bi sorun yasamadim. Korku verme kendine. Bisey olmaz insallah. Sira ikinci tatilimde, oda martta. Yine ucakla bikac gun sehir gezmesine gidicem yakin bir arkadasimla. Allahin izniyle biseycikler olmaz.
esractn preggie Bayanin düşük riski varmış, üstelik 24 saatlik otobüs yolculuğu. Lütven yanlış yonlerdimeyin herkesin bünyesi farklı, doktoruna danışması ona gore hareket etmesi daha mantıklı
Cansercan Burcak61 canım uçağa karşı çok büyük korkum var denedim ama bileti iptal edip binemedim bide kabin basıncı düşük riski olanlara iyi gelmiyor dedi ablam ondada vardı uçağa izin vermedi doktoru
Meryemece Cansercan doktoruna sor cık derse cık ama ben olsam doktorda ızın verse cıkmam riskli dönemler benimde riskim vardı şuan yok progestan kullanıyorum ama doktorum cıkamazsın dıyor zaten
Cansercan Meryemece burda kaldıkça daha çok strese giriyorum ve sinirlenince kanamam başlıyor o yüzden bian önce gitmek istiyorum bu şehirde nefes alamıyorum sanki ilk bebeğimide sırf sinir stres yüzünden kaybettim ve buradaki herkesten soğudum ilkini onlar yüzünden kaybettim ikinciye dayanamam
Cansercan Aymehah biliyorum eşimde öyle dedi normal otobüste oturuyorsun gibi ama psikolojik olarak yenemiyorum korkumu buraya gelirkende otobüsle geldim ama ben hiç rahatsız olmadım