-angel34 Yarın transfer olalı 6. Gün olucak elimde bir tane kaset test var 5.gün embriyosu test yapsam çıkar mı ilk transferimde erken gebelik testi yapmıştım yalancı pozitif çıktı o yüzden erken gebelik testi yapmicam
-angel34 Senonif sedamusa minikbebegim06 petronix feridelevent_08 Papatyam2608 Kızlarrr bu test doğru mu Allahım sana geliyorum💘🫧🫧🫧🫧🫧🫧🫧🫧
minikbebegim06 -angel34 yapacaksanız da sabah hiçbir şey yiyip içmeden ilk idrarla yapın ki doğru sonuç alabilin
-angel34 petronix ilk de erken gebelik testi yaptım 2 ayrı marka yalancı pozitif çıktı maalesef sonucum negatif ti kaset test yapacağım
feridelevent_08 -angel34 ben transferin 3.günü test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı Ama kimyasal gebelik oldu tabi 😢
Papatyam2608 Aynı gün tranfer olmuşuz benim de 6 günüm ama test yapmaya korkuyorum açıkçası belirti varmı acaba sizde
-angel34 Papatyam2608 hayır belirtim yok sırf bu yüzden yapmak istiyorum sanırım tutmadı öyle hissediyorum
Sinemilbg-ikra58 Papatyam2608 belirti aramayın benim adetim gecikti normal de erken olurdum ve heran olacak gibiydim hiç bir belirti yoktu 1 gün gecikmeli kan verdim şuan 3 aylık hamile yım 17. Günümde sağlık ocağında vermiştim adetim 1 hafta gecikmisti
Papatyam2608 -angel34 bence daha yeni olduğu için belirti yoktur benim sağ kaşık ağrım var afedersşn akıntı var başka bişey yok bende senin gibi tutmadı mi diye düşüyorum açıkçası inşallah tutmuştur