Nc34 Ceys-0794 amin canım darısı en kısa zamanda senin başına inşallah dualarımdasın sen ve bebiş isteyen herkes 🙏🏻❤️
m_mervee @Bibebek_2kedi hayırlo olsun bende üç hastalıkken öğrenmiştim 28betayla kalp atışını duymak bir aydan fazla sürmüştü 🤗 pozitif olun inşallah sağlıkla gelişir 🌹
Nc34 Ceys-0794 çünkü beni hiç tatmin etmiyor o testler bizzat yaşadığım için. Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun 🥰🩷
Ceys-0794 Nc34 ay ne bilim canım insanların adetten önce bile silikte olsa çıkıyor 4 gün gecikmem var yok çıkmıyor ahhahaha
Ceys-0794 Nc34 canım maalesef sabah adet oldum :( bu ay da nasipte yokmuş kan vermeye gidecekken oldum hemde
Nc34 Ceys-0794 yok yok bende çıkmadı cidden çıkmadı ablamda da çalmamıştı oğlu 3 yaşına girdi 😂 ben umutluyum bence sende umudunu kaybetme bir an önce kan ver 🌸
Hande4545 Bibebek_2kedi kan ver tabi Allah’ın nasip ettiği zamanda olur tabi bu ay veya ne zamansa netliğe kavuş ki sağlıkla şimdiden yatırımını yap bebeğine Böyle stres ona da geçiyor ayrıca sanki var gibi çift çizgi
Hande4545 Bibebek_2kedi Bibebek_2kedi a bir doğum yapacağız insallah benim testler pozitif yarın kan vericem
Bibebek_2kedi Hande4545 Ayy hadi inşallah hayırlısı ile vardır mutlaka buraya yaz yarın değerini merak ettim şimdii 🥰
Melikeakkc Melikeakkc hayırlı olsun canım inşallah ama benim 23 çıktı 1 hafta sonra tekrar kan vericem
Bibebek_2kedi Melikeakkc Ayy hayırlı olsun canım gözün aydın sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏❤️
Minnosaannee Bibebek_2kedi hepsi de pozitif görünüyor . Büyük ihtimalle gebesiniz. Bir an evvel kan verin
Hande4545 Bugün kan verdim yarın çıkacakmış sonuc gittim bi test daha aldım yine çifti gördük ama kan da hemen çıksa idi keske