Brgmde Ben 20 deyim 18 de başladı 1 hafta güzel hissettim sonra 2 gün hissetmedim bigün hissettim şimdi gene 2 gündür hissetmiyorum daha düzene girmeyeceğinibiliyorum normal ama merak ettim🫶🏻
fairytale_ Brgmde bebekten bebeğe göre değişiyor canım 17. Haftada hissetmeye başladım 20. Haftama kadar az azdı gunluk bir iki hareket belki 20. Haftayı gecmemızle hıc durmadı suan27. Haftam bıttı kıpır kıpır yerınde durmuyor 🥹
Havvabektas Brgmde ben 26+3 daha yeni yeni sık hissediyorum sizin haftalarda bir gün hareketliyse ertesi gün hareket etmiyordu
mervedmrcn Brgmde 23+4 haftalık hamileyim ilk hamileliğim her hareketini hissediyorum uyuduğu zamanlarda sakin sadece😅
Aslaninannesi_ Sırt üstü yat hissedersin ben 19 .haftama giricem sürekli dürtüyor beni hiç durmuyor oğlum 😀😀
Zuhal_Y Bazi bebekler Gece hareket halinde olabiliyor gunduz gurultu ve hareketlilik oluncada uyuyor olabilir .benimki oyle😊
evoo0 19 22. Hafatarda düzensiz di şuan 24 haftalığına bu hafta hergun hareketini hissediyorum ama tabi sabah ve akşam üzeri şekerli yiyince artiyorbaslarda düzensiz hissetmek normal