Rabiamina Selva84 ya bir şey niye demediniz. Tam suratına fırlatmalık hareket insan şok da olur bu duruma. Ne insanlar var ya gelip görme hediye de getirme sanki zorla çağırdınız
Sumeyyeky selencinaar bebeğim haziranda doğru 1-3 aylık kazak hediye getirdiler şöyle baktım aa çok güzelmiş ikinci bebeğim kışa denk gelirse giyer dedim yok yok giydir yel alır dediler
e_blue_sky_a Rabiul valla orasını bilmiyorum. Zaten aynı para o sıkıntı değil de. Bu pintilik cimrilik neden çözebilmiş değilim
Sumeyyeky Rabiamina pu allah kahretmesin bana bu kadar detaylı söylenmedi bilgi eksikliği varmış ya 1 sylık kıyafeti şimdi giydirsem olur mu acil cevaplar mısın 🤣🤣🤣
Rabiamina Sumeyyeky tam mevsimi gelmiş bence oluyorsa direkt bu gece giydirmeye başla 😅 şaka maka hangi yüzle getirip bir de pişkince cevap veriyorlar hiç utanmada yok
Kubraalp67 selencinaar üst katımda oturan teyze yorgan almış getirmişti.küçücük rengi pembeydi çok hoşuma gitmişti 😄
Sumeyyeky @Rabiaminaina"#p34181351 ay bir bilsem hele bir yelekli takım var içindeki bir parça var ne olduğunu halen çözemedik çözünce haber vercem 🤣
e_blue_sky_a selencinaar 1tane daha tuhaf hediye vardı :) 2tane iğrenc tulum. Biri bir mağazadan diğeri başka bi mağazadan ama değişim kartı LC waikiki idi :))
Mucizeayla selencinaar bendekinden daha saçma var mı merak ettim su besiklerin üstüne asılan tüller oluyo ya cibinlik üstüne öyle eski bir tül vermişlerdi kaynanama Bana versinler diye 🤯
Aysell47 Güldüm ya bizde eşimin tarafı bebek görmeye gelince tavuk süt yumurta kek vb getirirler Mevlüt okutunca hediye getirirler oda genelde para oluyor 🤭