ummanela Sevgili Öğretmen Anne ve anne adayları; Sınıfta en çok hangi kız erkek isimleri mevcut çok merak ediyorum. Hangi isme yönelsek ondan çok var bu dönemde deniliyor ☺️🌹
gezentianne ummanela ögretmen değilim ama oglumun okulunda,sınıfında ve parklarda en sık duydugum isimleri söyliyim mi🤣 Erkeklerde Çınar Ege Efe Kayra Bulut Aslan Karan Aras Aren Arden Adel ve türevleri🤣 kızlarda arya asya lina mina derin duru doğa defne Asel Mihri mihra ikra eylül Pera Elisa zeynep
Aslaninannesi_ numix ya söyle benim çalıştığım bölge çok kalabalık olduğu için genelde Ahmet Mehmet böyle isimler var modern isimler yok ama siz nasıl isim arıyorsunuz söyleyin aklımızdakleri yazalım benimde oğluşum olacak isim arıyorum bende
numix Aslaninannesi_ Böyle geleneksel değil de modern isim arıyoruz. Özellikle Türkçe kökenli. Aklımda kayra, pamir var ama emin değilim
Aslaninannesi_ numix Baybars Barlas Atlas Göktuğ Aras Ayaz Uras Aybars Çağın Alp Doruk Karan Arel Aren Bunlar da fikir olsun canım
numix Aslaninannesi_ Ah çoğu listede var ve çok güzel isimler. Teşekkür ederim umarım birini seçebilirim