Rabiadk Kızlar şeker yükleme testi konusunda ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı yaptırmayan var mı takipteki doktorum çok şekerlik bir durumun olduğunu düşünmüyorum dedi bu yüzden yaptırmak istemiyorum bende ,sizin fikriniz ne bu konuda ?
myangelson Rabiadk ilkinde yaptirdim bunda da yaptıracağım. Kesinlikle yapılması gereken bir test hiç riske atamam bebeğimi
ikibebeliannis Rabiadk şeker hamilelikte gerçekten önemli diğer testleri yaptırmıyorum ama onu yaptırdım bugün Ne olur ne olmaz gizli şeker bile olabilir
Hnfcls Rabiadk Ben yaptırmadım 2.'ye hamileyim gene yaptırmayı düşünüyorum Çünkü tahlillerimde bir sıkıntı yok o yüzden yaptırmaya da gerek görmedim Tabii ki gene de tercih meselesi
bussra_30 Ben ilk kizimda yaptrdim bu gebeligimde yaptrmadim canım 29 haftaligiz gecen hafta kan verdim 3 aylik sekerime ve aclik sekerime normal cıktı bence gereksiz olduğunu düşünüyorum
ykaya18 Sizin sağlık durumunuza bağlı bence, yani doktorunuz yaptırmayı öneriyorsa yaptırın, yoksa gerek yok. Ben çok hızlı kilo aldığım ve bebeğim hızlı geliştiği için doktorumda yaptırmamı istedi, yaptırdım bu hafta. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum.
nur0209 Rabiadk benim doktorum da gerekli görmedi. Zayif oldugumdan ve ailede şeker olmadigindan dolayı. Ben de yaptırmadım. 3 aylik şeker sonuçlarım da normal çıktı. Doktorunuzu dinleyin derim
Kbr2611 Rabiadk tüm yorumlara istinaden kan sonuçlarım her zaman temizdi. Üç Aylık şekerime de bakıldı sorun yoktu. 52 kg ile hamile kaldım 4 kilo aldım. Bebeğim ve suyu her zaman normaldi gelişimi vs çok sukur. Aile de şeker de yok. Başından beri hep sağlıklı beslenmistim neyse kii. Cunku gebelik şekerim cikti.. böyle istisnalar olabiliyor, yine de tercih sizin..