anneolucam Kızlar şuna bi bakarmısınız 2 gündür geciktim ve sırt bel bacaklarım ağrıyor ama adet olmadım hâla 😔
Minnosaannee anneolucam bende geçen gün test yaptım hiç bir şekilde bisey çıkmadı. Zaten hamile değilmişim regli oldum. Ama sizinkinde çok az var inşallah gebesinizdir .neden bi kan testi vermiyorsunuz daha net sonuç alınır
anneolucam ebru30 yarın ilk idrarla onuda yapıcam inşallah içimde bi tuhaflık var çok dua ettim çookk😭🙏🏻🙏🏻🥺
anneolucam Testi yaptıktan bi 10 dk sonra falan gölgelik gördüm sonra suya tuttum kuruma çizgisimi acaba gidermi diye duruyor hâla hastada olmadım bilmiyorum testten teste değişir tabi🥺
zf_2707 anneolucam erken gebelik testi alma şansın varsa al yap bizde merakla bekliyorum canım hayırlı sonuç alırsın inşallah
anneolucam zf_2707 zf_2707 evet bide onunla denemem lazım onuda yarın eşim evde yokken yapmayı düşünüyorum🥲
anneolucam Minnosaannee bugün cuma ve araya haftasonu girdi ancak pazartesi gidebilirim birde ben bilerek bekledim ki net sonuç almak için
anneolucam ebru30 ay inşallah öyledir o kadar heves ediyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin çokta heves etmek istemiyorum ama🥺