Havvam Merhaba hamişler benım doğum çizgim göbekten asagıya baya önce belirginleşti ama göğüsten asagısı yeni yenı kendını gösteriyor fakat yamuk bi şekilde gidiyor tam ortadan başlayıp göbek deliğimin yanından geçiyor bu normal mi sizce ben hep düm düz görmüştüm
Semaaa Havvam benimki de öyle yamuk gidiyor göbek deliğimin yanından geçiyor 😁😅 sanırım çocuğun pozisyonuyla alakalı
Yagmurerol Havvam bende suanda sadece gobek deligimin altinda hafif belirdi, 25+5 haftaligim acaba yukarda belirir mi sonradan 😄
Havvam Yagmurerol bilmiyorum 😂🙈 benım 16 haftalıktan sonra alt kısım bellı oldu şimdi üst belirginleşti koyulasmaya başlıyor vücüt yapısına göre değişirmiş bazı hamişlerde hiç olmaz mış mesela
Zeynpatak Havvam ben de 2 gundur bunu dusunuyordum gobegimin alt kismindaki baya belirgin ama gogsumun ustndeki cok hafif ve gobegimin ortasina degil de yanindan geciyor varla yok arasi bi cizgi 22 haftaligiz bu arada
oznuryalcn Havvam 25+1 haftaligim benim daha yeni gobegimin altinda cok acik renk cizgi belirmeye basladi 😊
Sevvalduman Havvam 37+4 um benim de yandan geçiyor tamamı belirgin 🙄 Ama sorun olacak bişey olsa doktor illaki söylerdi