Tutaste_ Bu post cok açıldıda sunu yaptım doktor bıle sasırdı dedikleriniz varmı. Sezeryana bes gun var bebeğim kilo almamış yiyemedim buara strsten. 37+3 teyim ve kilosu 2800
kardelengurler7 Tutaste_ ben en baştan beri düzenli bir şekilde her gün bir muz iki ceviz yiyorum yediklerimi çok değiştirmedim aslında rutinime devam ettim 38 haftalığız dün kontrolüm vardı 3.550 olmuş genetiğede bağlıyorlar biraz anne ve baba iriyse bebekte doğal olarak iri olabiliyor diyen çok insan var tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum sağlıklı olsunda kilosunu çok dert etmeyiniz bence kilosu gayet iyi bebişinizin doğunca dahada alır sağlıkla gelsin miniğiniz 🙏
ogrencibimom Tutaste_ dün doktordaydım 36+5 3300 ölçtü doktor tatbiki genetik ilede alakalı ama ben gebeliğin başından beri ekmek tüketmemeye çalışıyorum , günde iki tane haşlanmış yumurta yemeye çalıştım artık tiksindim yumurta göresim gelmiyor ama sabrettim . Fırında balık çok kilo aldırıyor bebeğe. Kaşar peyniri kefir çok tükettim. Et protein yemeye çalıştım . Çiğ badem de çok yedim bunların hepsi bebeğe kilo aldırıyor. Şekerden uzak durun zararlı yiyecekler yemeyin kızartma hiç yemeyin bence faydasını görürsünüz
Hilalhayrettin25 Tutaste_ muz kaşar peyniri süt ceviz. Muzlu süt yaparak tükete bilirsiniz ayrıca ceviz kahvaltı da bol bol kaşar ve süt
Htccndn Kefir,muz,yulaf,çiğ badem,fındık,kaşar peynir,meyve,yoğurt,haşlanmış yumurta ben genellikle bunları tüketiyorum canım
Ebrubkn1 Sütün içine muz at çok az bal ve çok az tarçın at ve robottan geçir milkshake gibi bunu günde 1 olacak şekilde tüket etkisini görceksin canım çok hızlı kilo aldırıyor yada nesguik ye
kardelen54 Benimki 31.haftqda 1 hafta gerideydj ceviz sut muz kasar badem fındık tavuk eti kırmızı et tükettim günde 3 ana öğün 2 ara öğün yaptım bol bol da su içtim ve yatarken surekli soluma yattım 2 haftada 700 gram aldı haftasını yakaladı