Sabah televizyonda gördüm reklamı ve hiç beğenmedim hatta bende konu başlığı açacaktım gördüğüme sevindim. Şöyle bir cümle geçiyor reklamda, “ normal doğum yapan anneler ile bebekleri arasında gerçek bir bağ kurulur. “ anlamadım? Normal doğumu evet destekle tabii ki, çok güzel fakat bu cümleler bu reklam çok ama çok kötüydü ağlayacaktım neredeyse. Sezeryan doğum yapanlarla bağ olmuyor mu? Reklamda sezeryan doğum gerçekleşiyor ve bebek “noluyor anne ben daha hazır değilim” diye bağırıyor. Hamile bir insana bu psikolojiyi yaşatmak çok zalimce. Ülkemizde zaten yapılmak istenen herşey de aşırıya kaçıldığı gibi belki iyi niyetli bir reklam olacakken bence inanılmaz rezil bir reklam olmuş. Çok kınadım çok üzüldüm. Normal doğumu desteklerken keşke hastanelerde rezil rüsva olduğumuz alanlara da baksalar. Sıralar kuyruklar, özel hastane fiyatları, vitamin ücretleri, ilaçlar.. bunları da destekleseler. En az 3 çocuk derken o çocuğun hamileliğinden doğumuna bakımına okuluna kadar teşvik etseler. Çok şükür durumumuz iyi fakat 10 günde bir kan sulandırıcı iğneye verdiğim paranın, o vitaminlere verdiğim paranın haddi hesabı yok. Gerçekten çok vahim..