Edadlgc Kızlar illa kanla beraber mi gelmesi gerekiyor sümüksü akıntım var bir kaç gündür tam beyaz da değil ama enfeksiyon da değil eminim yani kararsız kaldım sizin nasıl oldu
ezooezz Edadlgc sanırım benim de geldi ama kan yoktu beyaz şeffaf karışık parça şeklinde parmak boğumu kadar sümüksüydü. Doktora yazdım sancın olursa haber dedi sanırım nişandı bu 3 gün oldu geleli.
myangelson Edadlgc herkeste kanlı gelmez beyaz, şeffaf, sarımsı vs olan da var. Kıvamı çok aşırı farklı bir şey. Sümüksü katı bir kıvamı var
ezooezz Edadlgc haftanız erken değildir umarım. Ben haftaya sezaryen olacağım normalde ama kendi gelirse de normale de hazırım 37.haftaya girdik.
myangelson Edadlgc yok nişan dagilmiyor benim bildiğim baya topak gibi yani nişan oldugunda bu kesin nişan demiştim ilk hamileliğimde çok erken haftada geldi hatta acildekileri inandiramamistim akintidir o sen yanlış anlıyorsundur demişlerdi ama nişanmis gerçekten de
myangelson Nurlena bahsettiğim gibi oluyor işte o şekilde anlaşılıyor daha açıklayıcı nasıl anlatılır bilmiyorum
ezooezz Edadlgc herkeste farklı oluyormuş ama yani nişan geldi diye hemen doğum başlamıyor haftalar süren de oluyormuş. Sancıları kontrol etmek lazım. Hakkımızda hayırlısı artık 🙏