Ngsngetnsgng Sizlerde benim gibi her gün ne yapsam derdine düşüyor musunuz yoksa bazıları gibi haftalık yemek listesi mi tutuyorsunuz bugün neler var menüde bana da fikir olur belki mutfağa girmek zulüm zaten
Aylaa123 Ngsngetnsgng ben haftalık liste yapıyorum daha kolay oluyor sizede tavsiye ederim 😂bugün üşengeçim dolabımdada daha önceden yaptığım mantı vardı onu pişiricem
Ftmnnr Ngsngetnsgng sadece şuan çorba çekti canım diye şuan onun malzemeler pişiyor ana yemek felan yok 😂😂
Eliffyamann Ngsngetnsgng pazardan geldim karnıbahar gördüm onu kizarticam yoğurtlucam, yaninada makarna sanırım
Alpmom__ Ngsngetnsgng Bugün babamlar fırın ağzı yaptıracakmış . Oraya gitcem 😅 eşimde çalışıyor . Bugün kurtuldum 🤷🏻♀️
Ngsngetnsgng Eliffyamann bende mi yapsam ya eşim diyette birde ona uygun birşeyler yapmak için sürekli kararsız kalıyorum
Melisa2907 Ngsngetnsgng ne sebze ne kirmizi et ne makarna hiçbirşey yemeyen kocası olan ben hele birde yemek ertesi güne yenmiyormuş yeni yeni icaatlar uydurmasyonlar 😂 bende bugün pizza yapacağım galiba🥹
Selcennnn Ngsngetnsgng aklıma ne gelirse onu yapıyorum valla 😂 yoğurt çorbası yaptım bebeğim sevdiği için lazanya yapicam ilk defa umarım güzel olur ☺️ kv de sarma sarmış getirmiş bugünlük yeter bunlar 😂
BerivanLina Ngsngetnsgng dunden kalma icli kofte vardi fasulye cnm cekti onu yptm yanina napcm blmyrm 😏