Annelikmghb Aralikta kısmetse dogumum arkadaslar sorum başlıkta sezeryan olacağım sütüm hemen gelmese mama vermeyi düşünüyorum birde biberon tercihiniz meme reddi yapmasın diye. Etrafimdakiler korkuttu sütun gelmez sarılık olur dediler.
neanladinyurdagull Annelikmghb hipp organic combiosic öneririm.Biberon olarak da araştırırsanız fark edeceksiniz ki lansinoh biberon neredeyse birebir anne memesine en yakın şekilde üretilmiş kimsenin memesi öyle diğer parkalar gibi ucu fırlamış durumda olmuyo.Lansinoh biberon gerçekten bu konuda çok iyi.Oval şekilde gelip çok ucu fırlamış olmadan emmeyi sağlıyor ve bebek emmedikçe akma yapmıyor buda boğulma önleyici özelliğine sahip demek
Annelikmghb Rumeysacosarr avent ve lansinoh arasinda birisini sececegim ama mama kilo aldirmiyorsa tercih etmem onu heralde.
Annelikmghb neanladinyurdagull cevapladiginiz icin teşekkür ederim canım tavsiyeleriniz onemli benim niçin 🙏
Ayseguller neanladinyurdagull hangi biberonu acaba ? Ben sür pompasını yeni aldım. Sanırım içinden biberon çıkıyormuş ama ektra başlık ya da biberon gerekli mi onu bilemedim. Bilginiz var mı acaba ?
evrem059 Ben lansinoh biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı ve mama olarak da hipp kullandım iyi geldi bebeğime
neanladinyurdagull Ayseguller bu üründen bahsediyorum.Manule süt pompasından asla memnun değilim çok sert hep yardı morarttı göğüslerimi ama biberonu muhteşem